;
Cupping Eindhoven & Best

Cupping therapie

Afspraak maken


Cupping Therapie

Cupping therapie is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed, en de lichaamsvloeistoffen. Cupping therapie heeft een enorme dieptewerking, doordat speciale glazen bokaaltjes vacuüm op de huid worden aangebracht.

De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het lichaam wordt eerst in gemasseerd met massageolie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. 


Cupping iherapie s aan te raden bij de volgende indicaties:

Rugklachten, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, migraine, chronische pijnklachten, fybromyalgie, stress, pijnlijke menstruatie, maag – en darmklachten, zwakke spijsvertering, chronische verkoudheid en astma, hoest en beginnende griep.

Uw aandacht voor het volgende

Cupping therapie geeft op de plek van behandeling een duidelijke verkleuring te zien. Dit is een normaal verschijnsel. Het komt door de intense doorbloeding van het weefsel. De kleur van de plek kan verschillen, van rood tot diep paars. De resterende rode/paarse plek is verder alleen een cosmetisch verschijnsel: het doet geen pijn. Het verdwijnen van de roodheid gaat meestal in gelijke mate op met het verbeteren van de klachten.  

Tijdsduur massage: 1 uur

Wanneer je een afspraak wilt maken vul dan het contact formulier in of bel 06-44694606

Naar contact formulier of 06-44694606