contact acupunctuur Eindhoven
beste Acupunctuur Eindhoven & Best

Acupunctuur in Best

Specialist in Chinese geneeskunde: De oplossing voor je (pijn) klachten en preventie

Afspraak maken
klachten acupunctuur Eindhoven & Best

Vraag jij je af: 

 • Wie of wat kan mij helpen mijn 'vage', onbegrepen, hormonale of chronische  klachten te verminderen zonder medicatie?
 • Wat zou mij kunnen helpen bij mijn lichamelijke, mentale of emotionele klachten en ongemakken?
 • Hoe krijg ik meer energie en wordt ik weer fit en enthousiast wakker?
 • Wat zou mij kunnen helpen wat meer ontspannen in het leven te staan?
rug klachten acupunctuur Eindhoven

Ben jij ook helemaal klaar met...

 1. Al die verschillende adviezen van iedereen over jouw gezondheidsklachten, ongemakken of pijn?
 2. De manier waarop je nu moet dealen met jouw gezondheidsklachten en ongemakken?
 3. Het ontlopen van bepaalde situaties en activiteiten omdat je misschien weer last gaat krijgen van jouw klachten?
 4. de spanning die je soms kan ervaren, omdat je niet weet of je weer last gaat krijgen van gezondheidsklachten zoals pijn, ongemakken, een rotgevoel, van alles.?
Pijnbestrijding hernia

Wil jij ook graag ...

 • Meer ontspanning, rust een energie ervaren in je leven?
 • Minder last hebben van pijn, ongemak en andere klachten?
 • Dat er meer begrip is voor jouw gezondheidsklachten?
 • Dat jouw gezondheidsklachten verminderd worden, zonder medicatie?
 • Op een natuurlijke manier weer lekker in je vel zitten?
 • Wil van je rookverslaving  of snoepverslaving af?
 • Wil jij zwanger worden?
Ja ik wil van mijn klachten af

Zorgverzekering Eindhoven

rbcz

Na de eerste keer bij Wendy te zijn geweest voor een acupunctuur behandeling, had ik al gelijk een positief gevoel. Wendy neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk en goed uit. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen bij Praktijk Feeling Good gehad en ben ik van mijn klachten af. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en heb veel meer energie. Ik adviseer zeker mensen om naar Wendy te gaan.

Marrit

Acupunctuur en Chinese geneeskunde

Je bent op zoek naar een effectieve behandelwijze voor je klachten of ter verhoging van je gevoel van welbevinden. Heb je van alles al geprobeerd maar blijven de klachten terug komen? Wil je de oorzaak van het probleem aanpakken? Of wil je je gezondheid optimaal houden om klachten te voorkomen. Je bent geïnteresseerd in Oosterse geneeskunde.

Je kunt bij mij terecht voor Oosterse geneeskunde zoals Ayurveda en Chinese Geneeskunde: 

De Oosterse geneeskunde omvat een natuurlijke, holistische aanpak van de klachten. Holistisch betekent: één geheel, alles omvattend. De hele mens wordt behandeld, lichaam en geest en niet alleen het aangedane deel.


Acupunctuur is een onderdeel van de Chinese geneeskunde die kan helpen bij veel klachten. De Chinese geneeskunde en Ayurveda worden al duizenden jaren toegepast. 

Acupunctuur en ayurveda zijn alternatieve geneeswijze en zijn een goede  aanvulling op Westerse geneeskunde en wordt als volwaardige geneeswijze erkend door de World Health Organisation (WHO)


WHO schrijft naar aanleiding van wetenschappelijk onderzoek:  Acupunctuur wordt aanbevolen voor zeer veel aandoeningen en klachten, bevordert het natuurlijk herstel en is effectief, veilig, goedkoop en kent geen bijwerkingen..    Bron WHO  http://digicollection.org/hss/en/d/Js4926e/


Deze geneeswijzen zijn erop gericht om de (energie)balans in het lichaam te herstellen. De energie doorstroming in het lichaam wordt hersteld. Men is gezond als men in balans is en energie soepel door ons lichaam stroomt.

De mens is van nature in balans. Een verstoring van de balans kan veroorzaakt worden door ons gedrag, interne problemen, voeding en/of omgevingsfactoren. levensenergie (Qi) en bloed dienen soepel door het lichaam te stromen. Op het moment dat er blokkades van Qi en/of bloed optreden ontstaat er een disbalans in de energie en op den duur ziekte.

Er wordt bij de oosterse geneeskunde ook gekeken naar het ontstaan van de klachten. Hierdoor wordt de oorzaak aangepakt in plaats van symptoom bestrijding.

De oosterse geneeskundige behandelingen kunnen ook preventief worden ingezet. Het is nog altijd beter om klachten te voorkomen dan te genezen. 

Super tevreden over het resultaat van de acupunctuur behandeling.

Katja

Voor welke klachten acupunctuur ?

 • Allergieën: hooikoorts, voedselintolerantie
 • Bewegingsapparaat: neurologische klachten, zenuwpijn, gewrichtsklachten (pijn bij reuma-artrose), spier-peesklachten (fibromyalgie)
 • Gynaecologie: menstruatie, PMS (premenstrueel syndroom) , overgangsklachten, verminderde fertiliteit (vruchtbaarheid), ondersteuning tijdens en na zwangerschap (misselijkheid, zuurbranden, slaapproblemen, stuitligging, borstvoeding)
 • Hoofd: migraine, spanningshoofdpijn, hormonale hoofdpijn, sommige vormen van duizeligheid.
 • Huidklachten: eczeem, transpireren, droogte, psoriasis, pijn bij gordelroos
 • Kanker / oncologische klachten. Ondersteuning bij chemokuur
 • Keel-neus en oorklachten. Hooikoorts. Immuunsysteem. 
 • Mentaal: stress-burn-out klachten, overprikkelbaarheid, lusteloosheid, depressiviteit, angst, hyperventilatie
 • Slaapstoornissen
 • Spijsvertering: maag-darmklachten, PDS/Ziekte van Crohn, aambeien
 • Urinewegen: blaasontstekingen, incontinentie
 • Verslavingen: gewichtsverlies/beheersing, ondersteunen bij het ontwennen van roken/alcohol/drugs.Wanneer je van je klachten af wilt maak dan een afspraak

  Bel 06-44694606 of vul het contactformulier in  

Ja ik wil van mijn klachten af


Body scan

Meten = weten

Bij je eerste acupunctuur behandeling vindt er een uitgebreid intake gesprek plaats. We bespreken je klachten en je wensen. Ook kijk ik bij veel klachten naar uw voeding, voedingspatroon en levensstijl. Je pols wordt gevoeld en je tong bekeken. Dit geeft mij extra informatie. Er wordt nog een scan gemaakt met apparatuur, die de energie van je meridianen meet en dit vertaald naar de Chinese geneeskunde dmv grafieken en tabellen, zodat de blokkades ook voor jou te zien zijn. Dit wordt als extra middel ingezet om de diagnose scherper te stellen en de intake te controleren. Hoe beter de diagnose en behandelplan, hoe beter de behandeling en het eindresultaat

Bloedtest Eindhoven

Optioneel: Bloedtest

meten = weten

De bloed test meet meer dan 100 aspecten.
Je krijgt onder meer antwoord op jouw situatie op het gebied van:

 • Vitamine tekorten (B12, D, B1, B3, C, etc.)
 • Mineralen tekorten (Magnesium, Kalium, Natrium, etc.)
 • Spoorelementen tekorten (Ijzer, Zink, Jodium, etc.)
 • Vetzuren balans (Omega 3, Omega 6, Omega 9)
 • Hormonale balans (Oestrogeendominantie, insulineresistentie, cortisol, etc.)
 • Neurotransmitters (Acetylcholine, dopamine, GABA, serotonine)
 • Stress parameters (endorfine resistentie, stress reacties, etc.)
 • Darm parameters (darmflora, parasieten, schimmels, lymfe blokkade, etc.)
 • pH balans (zuurgraad van je lichaam)
 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Energetische intoleranties (gluten, lactose, soja, tarwe, koemelk, etc.)
 • Geopathische stress (stress van WiFi, zendmasten, waterleidingen, etc.)
 • Pancreasinsufficientie (alveesklier, insulineresistentie)

Vergoeding zorgverzekering

Behandelingen worden door de meeste  zorgverzekeraars gedeeltelijk (40 tot 50 euro) vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent (voor alternatieve geneeswijzen).

Uw eigen risico wordt niet aangesproken. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Acupuncturist in Eindhoven

Acupuncturist Wendy

Alle behandelingen worden gegeven door Wendy Dubbelman.

Na mijn studie ben ik me blijven ontwikkelen. Jaarlijks volg ik tientallen bijscholingen en congressen in binnen- en buitenland. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied. En daar profiteer jij weer van. 

Ik verwelkom u graag in mijn Praktijk in Best

Afspraak maken


Na aanraden van een kennis waarbij de baby was gedraaid dmv moxa therapie bij Wendy ook een afspraak gemaakt bij Praktijk Feeling Good. Mijn baby lag in stuit met 35 weken zwangerschap. Ik ben bij Wendy geweest voor de moxa therapie. Toen ik in het ziekenhuis was voor de uitwendige draaiing bleek dat de baby toch al zelf goed was gaan liggen. Ben heel blij dat de draaiing in het ziekenhuis niet nodig was en het met moxa therapie gelukt is. Bedankt Wendy

Suzanne

In overleg wordt er een behandelplan opgesteld. Het behandelplan kan bestaan uit 1 of meer behandelvormen (zoals acupunctuur, moxa, cupping, guasha, massage) tegelijkertijd of achtereenvolgend. Er kunnen ook voedings-, voedingssupplementen en leefadviezen geadviseerd worden.

Het eerste consult duurt ongeveer 75 min en in deze tijd wordt er ook meteen behandeld.

Tijdens de acupunctuurbehandeling lig je ontspannen op een luxe behandeltafel. Soms is het nodig wat kleding uit te doen, ik bedek je dan met een handdoek. De meesten ervaren een acupunctuurbehandeling als erg ontspannend.

Vervolg behandeling acupunctuur

Ook de vervolgbehandelingen (van 45 min tot een uur)  beginnen steeds met een kort gesprek en het voelen van je pols en het bekijken van je tong. Op deze manier kan elke behandeling afgestemd worden op de gesteldheid van jou lichaam op dat moment.

Het aantal behandelingen dat nodig is is afhankelijk van je ziekteduur. Van een acute aandoening kan je snel genezen, bij een chronische aandoening heb je vaak meerdere behandelingen nodig.

Voor een optimaal resultaat zijn vaak tussen de 6 en 10 behandelingen nodig.

Het is wenselijk om de behandelingen in het begin wekelijks of tweewekelijks te herhalen. Na enige tijd gaat de frequentie omlaag. Dit bepalen we uiteraard samen en hangt af van je klachten.

Wat anderen zeggen

Janne

"Wendy heeft me goed geholpen. Ik vond het heel prettig dat ze hardop haar beredenering deelt zodat je begrijpt welke keuzes ze maakt in haar acupunctuur behandeling. Verder kwam ze afspraken altijd netjes na en gaf ze ook voedingstips afgestemd op de behandeling."

Sanne

"Wat een opluchting! Ik ben nu een week gestopt met roken na 20 jaar verslaving. Ik heb verschillende stop pogingen gedaan, maar nog nooit is het zo fijn geweest als nu. Ik ben vrolijker dan ooit en ik denk bijna niet aan sigaretten. Ik zou dit aan iedereen aanraden, als extra steun bij stoppen met roken. Maar vooral Wendy luistert naar je klachten en past de acupunctuur daar op aan. Bij vorige stop pogingen kreeg ik een erg kort lontje als ik stopte met roken.  Mijn omgeving is dus ook erg blij met Wendy! Enorm bedankt!

Robert

"Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend. ..."

Acupuncturist in Eindhoven

Connect with the power and wonder within !

Lichaam, geest en ziel in balans

Acupunctuur tarief

Intake 60 min

Zonder scan !

€ 75,-

Intake 75 min

Incl. meridianen scan en behandeling.

Nu 15,- euro korting

€ 90,-
€ 75,-
meridianen scan acupunctuur Eindhoven & Best

 Meest gekozen 

Herhalingsconsult 45 - 60 min

€ 60,-
Happiniess

Katja

Super blij met het resultaat

Super blij met het resultaat van de acupunctuur behandeling

Openingstijden

Ma t/m Don   8.30   -   20.00

  Vrijdag          8.30   -   10.30 

 Zaterdag       9.00   -   13.00 


Wanneer je van je klachten af wilt maak dan een afspraak

    Bel / app naar 06-44694606 of vul het contactformulier in    

Contact formulier

Contact gegevens

Praktijk Feeling Good

Pelgrimshei 6

5685 HT Best

06-44694606

wendy(AT)praktijkfeelinggood.nl


arrow_drop_up arrow_drop_down