;
contact acupunctuur Eindhoven
acupunctuur stoppen met roken in Eindhoven en in Best

Acupunctuur stoppen met roken Eindoven & Best

stoppen met roken dmv acupunctuur in Eindhoven of Best

Afspraak maken
klachten acupunctuur Eindhoven & Best

Vraag jij je af: 

 • Wie of wat kan mij helpen om van het roken af te komen?
 • Wat zou mij kunnen helpen bij mijn rookverslaving?
 • Hoe heb ik het minste last van de nare ontwenningsverschijnselen bij stoppen met roken?
 • Wat zou mij kunnen helpen wat meer ontspannen in het leven te staan op het moment dat ik stop met roken?
acupunctuur stoppen met roken in Eindhoven en in Best

Ben jij ook helemaal klaar met...

 1. Al die verschillende adviezen van iedereen die je van het roken willen afhelpen?
 2. De manier waarop je nu moet dealen met jouw rookverslaving?
 3. Het ontlopen van bepaalde situaties en activiteiten omdat je misschien in de verleiding komt om te gaan roken bij een stop poging op eigen houtje?
 4. de spanning en kort lontje die je vaak ervaart bij een stop poging en de lastige ontwenningsverschijnselen?

Wil jij ook graag ...

 • Meer ontspanning, rust een energie ervaren tijdens het stoppen met roken?
 • Minder last hebben van ongemak en andere klachten tijdens het stoppen met roken?
 • Op een natuurlijke manier weer lekker in je vel zitten?
 • Nu eens echt voor altijd van je rookverslaving af komen zonder terug val?
Ja ik wil stoppen met roken

Zorgverzekering Eindhoven

rbcz

"Wat een opluchting! Ik ben nu een week gestopt met roken na 20 jaar verslaving. Ik heb verschillende stop pogingen gedaan, maar nog nooit is het zo fijn geweest als nu. Ik ben vrolijker dan ooit en ik denk bijna niet aan sigaretten. Ik zou dit aan iedereen aanraden, als extra steun bij stoppen met roken. Maar vooral Wendy luistert naar je klachten en past de acupunctuur daar op aan. Bij vorige stop pogingen kreeg ik een erg kort lontje als ik stopte met roken.  Mijn omgeving is dus ook erg blij met Wendy! Enorm bedankt!

Marrit

Super tevreden over het resultaat van de acupunctuur behandeling.

Katja

Wanneer je eraan toe bent om te stoppen met roken, 

maak dan een afspraak

    Bel 06-44694606 of vul het contactformulier in    

Ja ik wil stoppen met roken


Vergoeding zorgverzekering

Stoppen met roken behandelingen worden door de meeste zorgverzekeringen gedeeltelijk vergoed.

Na de eerste keer bij Wendy te zijn geweest voor een acupunctuur behandeling, had ik al gelijk een positief gevoel. Wendy neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk en goed uit. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen bij Acupunctuur Eindhoven & Best gehad en ben ik van mijn klachten af. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en heb veel meer energie. Ik adviseer zeker mensen om naar Wendy te gaan.

Marrit

Acupunctuur stoppen met roken kuur

De ervaring leert dat in de eerste week 1 tot 2 behandelingen het meest effectief is.

In de 2e week volstaat 1 behandeling.

Voor een lange termijn resultaat waarbij je stress situaties de baas blijft wordt aangeraden een kuur van 4 a 5 behandelingen te doen, zodat het roken ook echt helemaal uit je stysteem gaat.  Alsof je nooit gerookt hebt. 

Tarief


Ja ik wil stoppen met roken


Stoppen met roken acupunctuur Eindhoven en Best

Wat anderen zeggen

Robert

"Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend. ..."

Sanne

"Wat een opluchting! Ik ben nu een week gestopt met roken na 20 jaar verslaving. Ik heb verschillende stop pogingen gedaan, maar nog nooit is het zo fijn geweest als nu. Ik ben vrolijker dan ooit en ik denk bijna niet aan sigaretten. Ik zou dit aan iedereen aanraden, als extra steun bij stoppen met roken. Maar vooral Wendy luistert naar je klachten en past de acupunctuur daar op aan. Bij vorige stop pogingen kreeg ik een erg kort lontje als ik stopte met roken.  Mijn omgeving is dus ook erg blij met Wendy! Enorm bedankt!

Janne

"Wendy heeft me goed geholpen. Ik vond het heel prettig dat ze hardop haar beredenering deelt zodat je begrijpt welke keuzes ze maakt in haar acupunctuur behandeling. Verder kwam ze afspraken altijd netjes na en gaf ze ook voedingstips afgestemd op de behandeling."

Acupuncturist in Eindhoven

Connect with the power and wonder within !

Lichaam, geest en ziel in balans

Stoppen met roken acupunctuur tarief

Stoppen met roken behandeling

45 tot 60 min

€ 70,-

Herhalings consult

30 tot 40 min

€ 50,-
Happiniess

Katja

Super blij met het resultaat

Super blij met het resultaat van de acupunctuur behandeling

Openingstijden

Locatie Eindhoven   

Vrijdag     10.00   -   17.00 

Ma t/m don   gesloten

  Locatie Best       

Ma t/m Don   8.30   -   20.00

  Vrijdag          8.30   -   10.30 

 Zaterdag       9.00   -   13.00 


Wanneer je eraan toe bent om te stoppen met roken maak dan een afspraak in Eindhoven of Best !

    Bel / app naar 06-44694606 of vul het contactformulier in    

Contact formulier

Contact gegevens

Contactinformatie
Acupunctuur Eindhoven in Best
Pelgrimshei 6
5685 HT Best
wendy@bestacupunctuur.nl
0644694606
KvK nummer: 54929881
Tweede adres
Acupunctuur Eindhoven
Jeroen Boschlaan 220A
5613 GD Eindhoven
wendy@bestacupunctuur.nl
0644694606

© Acupunctuur Eindhoven & Best   2012 - 2021