arrow_drop_up arrow_drop_down

Kado bon & Rittenkaart

Leuk om te krijgen, leuk om te geven

Kado bon

Geef een massage verwenbon cadeau aan iemand die wat ontspanning kan gebruiken in zijn/haar leven.

Zoek je een cadeau, maar weet je niet wat je moet geven. Verras hem of haar met een kadobon. Dit is een uniek cadeau, waar je hem of haar echt blij mee kunt maken. Deze kadobon is niet inwisselbaar voor geld. Je kunt de cadeau bon telefonisch bellen of appen 06-44694606 of via het contactformulier bestellen.

De kadobon wordt verstuurd zodra het verschuldigde bedrag is ontvangen op de bankrekening dmv tikkie/betaalverzoek of overschrijving.

Best Acupunctuur Eindhoven heeft ook een 6- of 10 rittenkaart voor de behandeling naar keuze. Vraag naar de mogelijkheden.


Ik verwelkom je graag in mijn praktijk voor een acupunctuur behandeling of een massage.


Groet

Wendy Dubbelman

Acupunctuur Eindhoven & Best  |  Praktijk Feeling Good

Contact formulier

Eigenaresse Wendy

OVER WENDY


Misschien leuk om te vertellen hoe ik in dit vak gebied terecht ben gekomen en alternatieve geneeswijze zo belangrijk is.
Ik ben niet altijd bezig geweest met alternatieve geneeswijze. Ik heb een opleiding (SPD) in administratie. Masseren is wel altijd een grote hobby van mij geweest. Een hele poos geleden zat ik in een burn-out en heb ik ervaren dat je met de juiste aandacht en behandelingen een geweldige impuls kunt krijgen en uit zo´n burn-out kunt komen.

onze disciplines

Acupunctuur

Klassieke acupunctuur, oor acupunctuur, laser - en cosmetische acupunctuur

Massage

Ook de massages worden vergoed door de zorgverzekeringen

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Uitmuntend

"Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend. ..."

Robert

Stuitlig baby verholpen

"Na aanraden van een kennis waarbij de baby was gedraaid dmv moxa therapie bij Wendy ook een afspraak gemaakt bij Praktijk Feeling Good"

Susanne

Massge en acupunctuur op het werk

"collega's waren ontzettend tevreden over zowel de acupunctuur als de massages en hebben van zeer veel ontspanning kunnen genieten"

Greenhouse group