arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Acupunctuur Eindhoven & Best

Lichaam, ziel en geest in balans

Feel life´s potential, Connect with the power and wonder within!

Mijn werk is volledig gericht op het in balans krijgen en houden van lichaam en geest, zodat je het geluk in jezelf ervaart. Je bent gelukkig als je in balans bent. En daar help ik je graag bij, door je lichamelijke pijntjes en kwaaltjes aan te pakken met een massage of acupunctuur behandeling.


Misschien leuk om te vertellen hoe ik in dit vak gebied terecht ben gekomen en alternatieve geneeswijze zo belangrijk is.
Ik ben niet altijd bezig geweest met alternatieve geneeswijze. Ik heb een opleiding (SPD) in administratie. Masseren is wel altijd een grote hobby van mij geweest. Een hele poos geleden zat ik in een burn-out en heb ik ervaren dat je met de juiste aandacht en behandelingen een geweldige impuls kunt krijgen en uit zo´n burn-out kunt komen. Op een kuur reis in Thailand maakte ik kennis met de Ayurveda en de Chinese Geneeskunde en dat bracht me niet alleen een gezonder lichaam, ´t gaf me ook een psychologische opkikker. Mijn ervaringen waren zo indringend, dat ik toen besloot mijn toekomst hierop te richten.
Ik had een soort verhelderende ervaring, een bijzondere, spirituele ervaring. Ik voelde me verbonden met de kracht en het wonder in mezelf.

Na die kuur reis ben ik mijn nieuwe droom en mijn hart gaan volgen en sinds 2012 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ben toen gestart als masseuse met mijn praktijk “Massage Eindhoven”. Ik ben zorgverzekering erkend acupuncturist, massagetherapeut, Jing luo / TCM (Traditional Chinese Medicine) therapeut en natuurgeneeskundig therapeut.  k streef er naar om zowel lichaam als geest weer in balans te brengen en optimaal te laten functioneren vanuit mijn instelling als ervaringsdeskundige die weet wat er voor moois in ieder mens zit.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk voor een acupunctuur behandeling of een massage.


Groet

Wendy Dubbelman

Eigenaresse Wendy

Wendy is aan gesloten bij de beroepsverenigingen NVA en CAT. Ze is zorgverzekeringen erkend. Wendy volgt de benodigde jaarlijkse nascholingen om aan de eisen van zorgverzekeringen en beroepsverenigingen te blijven voldoen.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Uitmuntend

"Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend. ..."

Robert

Stuitlig baby verholpen

"Na aanraden van een kennis waarbij de baby was gedraaid dmv moxa therapie bij Wendy ook een afspraak gemaakt bij Praktijk Feeling Good"

Susanne

Massge en acupunctuur op het werk

"collega's waren ontzettend tevreden over zowel de acupunctuur als de massages en hebben van zeer veel ontspanning kunnen genieten"

Greenhouse group

  Bel 06-44694606 of vul het contactformulier in   

Contact formulier