;

Cupping massage

Alleen in locatie Best

Afspraak maken


Cupping massage

Cupping massage is een massagetechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam eenvoudiger afvalstoffen te verwijderen, met als gevolg een algehele ontspanning. Cupping heeft een enorme dieptewerking, doordat speciale glazen bokaaltjes vacuüm op de huid worden aangebracht.

Cupping is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed, en de lichaamsvloeistoffen. De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het lichaam wordt eerst in gemasseerd met massageolie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft.

Cupping is aan te raden bij de volgende indicaties:

Rugklachten, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, migraine, chronische pijnklachten, fybromyalgie, stress, pijnlijke menstruatie, maag – en darmklachten, zwakke spijsvertering, chronische verkoudheid en astma, hoest en beginnende griep.

 

Sinds enige tijd ervaar ik de massages van Wendy. De persoonlijke aandacht en afstemming op wat bij mij past ervaar ik als zeer prettig. Hier wordt een massage serieus genomen en zo ingezet dat het mijn lichaam werkelijk soepel houdt en mijn klachten verminderen. Echt aan te bevelen.

Serge
cupping massage therapie

Uw aandacht voor het volgende!

Cupping geeft op de plek van behandeling een duidelijke verkleuring te zien. Dit is een normaal verschijnsel. Het komt door de intense doorbloeding van het weefsel. De kleur van de plek kan verschillen, van rood tot diep paars. De resterende rode/paarse plek is verder alleen een cosmetisch verschijnsel: het doet geen pijn. Het verdwijnen van de roodheid gaat meestal in gelijke mate op met het verbeteren van de klachten

Tijdsduur:  1 uur

Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken vul dan het contact formulier in of bel/ app naar

06-44694606