;
Burn out herstellen met acupunctuur

E-book: Voorkom dat je gestresst en burn-out raakt.

Veel mensen ervaren stress en het aantal mensen met een burn-out neemt jaarlijks toe. Burn-out staat zelfs op nummer 1 van de meest voorkomende beroepsziekten.  

Lees in dit e-book hoe je overmatig stress herkent en hoe je een burn-out kunt voorkomen.


 • Waarschuwingssignalen van overmatige stress
 • Manieren om cortisol (stress hormoon) te verminderen
 • Lekker slapen en je fit voelen
 • 5 muziek tracks die jou gespannen geest direct kalmeren
 • 7 kenmerken van een burn-out 
 • Manieren om een burn-out te verhelpen
Review Acupunctuur Eindhoven

Jeroen

Verhelderend dit e-book

Verhelderend om te lezen waardoor mijn vage klachten komen.

Review Acupunctuur Eindhoven

Ans Acda

Heb eindelijk weer meer energie!

Na twee kankers achter elkaar. Was de VERMOEIDHEID mijn grootste vijand. Via acupunctuur bij Wendy, heeft mijn lijf een boost gekregen. Heb eindelijk weer meer energie. Bedankt Wendy!

Zorgverzekering Eindhoven

rbcz

Acupuncturist in Eindhoven

Feel life´s potential.

Mijn werk is volledig gericht op het in balans krijgen en houden van lichaam en geest, zodat je het geluk in jezelf ervaart. Je bent gelukkig als je in balans bent. En daar help ik je graag bij, door je lichamelijke pijntjes en kwaaltjes aan te pakken met een massage of acupunctuur behandeling.

Connect with the power

and wonder within.

Misschien leuk om te vertellen hoe ik in dit vak gebied terecht ben gekomen en alternatieve geneeswijze zo belangrijk is.
Ik ben niet altijd bezig geweest met alternatieve geneeswijze. Ik heb een opleiding (SPD) in administratie. Masseren is wel altijd een grote hobby van mij geweest. Een hele poos geleden zat ik in een burn-out en heb ik ervaren dat je met de juiste aandacht en behandelingen een geweldige impuls kunt krijgen en uit zo´n burn-out kunt komen. Op een kuur reis in Thailand maakte ik kennis met de Ayurveda en de Chinese Geneeskunde en dat bracht me niet alleen een gezonder lichaam, ´t gaf me ook een psychologische opkikker. Mijn ervaringen waren zo indringend, dat ik toen besloot mijn toekomst hierop te richten.
Ik had een soort verhelderende ervaring, een bijzondere, spirituele ervaring. Ik voelde me verbonden met de kracht en het wonder in mezelf.

Na die kuur reis ben ik mijn nieuwe droom en mijn hart gaan volgen en sinds 2012 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ben toen gestart als masseuse met mijn praktijk “Massage Eindhoven”. Ik ben zorgverzekering erkend acupuncturist, massagetherapeut, Jing luo / TCM (Traditional Chinese Medicine) therapeut, natuurgeneeskundig therapeut en voedingsdeskundige. Ik streef er naar om zowel lichaam als geest weer in balans te brengen en optimaal te laten functioneren vanuit mijn instelling als ervaringsdeskundige die weet wat er voor moois in ieder mens zit.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk voor een acupunctuur behandeling

Acupunctuur Eindhoven & Best

Burn out herstellen met acupunctuur

Een burn-out en dan?

Lees in dit e-book hoe je overmatig stress herkent en hoe je een burn-out kunt voorkomen en verhelpen.


 • Waarschuwingssignalen van overmatige stress
 • Manieren om cortisol (stress hormoon) te verminderen
 • Lekker slapen en je fit voelen
 • 5 muziek tracks die jou gespannen geest direct kalmeren
 • 7 kenmerken van een burn-out 
 • Manieren om een burn-out te verhelpen