;

Holistische energetische massage

Alleen in locatie Best

Afspraak maken


Holistische energetische massage

De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de lichamelijke en geestelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.
Deze massage brengt het zenuwstelsel tot rust, bevordert de bloedsomloop en ontspant de spieren, . Ook worden stress en angst verminderd.
Verder stimuleert deze massage de lymfestroom voor de afvoer van afvalstofeen.

Deze Holistische energetische massage heeft ook een positief effect op de chakra's en deze massage is tevens ook een Energetische massage.

Indien gewenst kunnen er een paar naalden geprikt worden om het effect te versterken.

De Energetische massage is afkomstig uit de Oosterse landen en is bedoeld om je energie weer te voelen en te laten stromen. Door de Holistische en de Energetische massage samen te voegen komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer kunnen stromen.

Het effect is je lekkerder in je vel zit je je beter en vrolijker voelt.

Voor mij was het de eerste keer dat ik een massage kreeg. En ik wist dan ook niet wat me precies te wachten stond. Door de zeer hartelijke ontvangst. en het gesprek vooraf voelde ik mij direct gemakkelijk. Wendy is een zeer innemende persoon en dat merk je ook bij de massage.  Ze neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De massage zelf is geweldig. Het is alsof constant wordt aangeraakt door een warme gloed. Haar handen weten precies wat je nodig hebt om tot een diepe ontspanning te raken. Ik kom zeker terug!

Groetjes Wilma

Wilma

Tijdsduur 2 uur

Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken vul dan het contact formulier hier onder in of bel/app naar 06-44694606