arrow_drop_up arrow_drop_down

Therapeutische massages & ontspanningsmassage

Veel behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeringen

€ 120,-

€ 110,-     2 uur

Holistische energetische massage

De Holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de lichamelijke en geestelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën. 

€ 120,-
€ 110,-     1,5 uur

Shirodhara massage

Shirodhara is een Ayurveda behandeling van het hoofd, waarbij een straal warme olie gedurende circa 30 minuten op uw voorhoofd wordt gegoten. Voor aanvang van de Shirodhara vindt een ontspannende lichaams- en hoofdmassage van 45 min plaats. 

€ 90-  1,5 uur 
€ 82,50     1,5 uur /


€ 110,-       2 uur  

Massage de luxe

Tijdens deze door mij zelf ontwikkelde massage de luxe worden er diverse massagetechnieken uit verschillende therapeutische massagevormen gecombineerd. Deze massage heb ik ontwikkeld om de algemene klacht van gespannenheid en gestresstheid op te kunnen lossen.

€ 120-  2uur 
€ 110,-       2 uur  

Pro-sleep arrangement

Dit is een combinatie behandeling van massage de luxe en acupunctuur om stress in het lichaam te verminderen, de geest te kalmeren en de slaap te bevorderen.

€ 150,-  2 uur
€ 110,-    1,5 uur /


€ 135,-     2 uur

Oliebadmassage

Bij de oliebad massage (Pizhichil massage) wordt warme sesam- of kruidenolie over het hele lichaam uitgegoten.
De massage wordt gegeven met minimaal 1 tot 1,5 liter olie op een speciale massagetafel wat een zeer aparte beleving is.


Deze massage wordt niet vergoed door de zorgverzekeringen !!!

€ 75,-     75 min

Hoofdpijn behandeling

Dit is dé behandeling voor hoofdpijn patiënten.

Deze hoofdpijnbehandeling is een hoofdpijnmassage in combinatie met acupunctuur ter behandeling van hoofdpijn en migraine.

€ 90,-  1,5 uur
€ 82,50     1,5 uur /


€ 110,-       2 uur  

Ontspanningsmassage 

Deze massage wordt niet vergoed door de zorgverzekeringen !!!

€ 60,-     1 uur

Cupping massage

Cupping is een massagetechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Cupping heeft een enorme dieptewerking.

€ 60,-     1 uur

Massagetherapie

Massage therapie is een TCM (traditional Chinese Medicine) behandelvorm waarbij gezondheidsklachten worden aangepakt door middel van massage. Massagetherapie kan ingezet worden bij tal van klachten zoals hoofdpijn, rugpijn en darmproblemen. Ook bij burn-outklachten, stress of oververmoeidheid kan massagetherapie verlichting bieden.

€ 32,50     30 min

Shiatsu stoelmassage

De Shiatsu stoelmassage is een vorm van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Shiatsu (acupressuur ook wel drukpuntmassage genoemd).  Rug, nek, schouders, armen en hoofd worden los gemasseerd tijdens deze stoelmassage. Het doel is dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam zich weer kan herstellen.

Overtuigd maak dan nu een afspraak

Wat anderen zeggen

Robert

Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend.

Erik

Bij jou geweest voor Massage de Luxe. Nou je maakt de naam waar. Wat een heerlijk massage. Echt gewoon super

Greenhouse Group
collega's waren ontzettend tevreden over zowel de acupunctuur als de massages en hebben van zeer veel ontspanning kunnen genie