;
Paleo blueprint e-book afvallen

E-book:Paleo blueprint

In dit e-book vind je meer informatie over het Paleo dieet. met oa.

 • Wat is het Paleo dieet.
 • Voordelen Paleo dieet
 • Basis principes van voeding
 • Welke voeding te eten
 • Welke voeding te vermijden
 • Tips.
 • Paleo vriendelijke desserts
Review Acupunctuur Eindhoven

Hilde

Interessant e-book

Ga hier zeker mee aan de slag.

Review Acupunctuur Eindhoven

Ans Acda

Heb eindelijk weer meer energie!

Na twee kankers achter elkaar. Was de vermoeidheid mijn grootste vijand. Met de voedingstips van Wendy en het Paleo dieet, heeft mijn lijf een boost gekregen. Heb eindelijk weer meer energie. Bedankt Wendy!

Zorgverzekering Eindhoven

rbcz

Voedingsdeskundige Wendy

Ik ben opgeleid in Ayurveda, Orthomoleculaire - en Chinese geneeskunde. In de afgelopen 10 jaar investeerde ik meer dan 20.000 uur aan opleidingen en las ik meer dan 100 boeken. Inmiddels heb ik al 8 jaar ervaring en al meer dan 500 mensen mogen begeleiden bij het aanleren van een gezonde leefstijl.  Na mijn studie ben ik me blijven ontwikkelen. Jaarlijks volg ik tientallen bijscholingen en congressen in binnen- en buitenland. De kennis die ik hierbij opgedaan heb, gebruik ik om mijn producten en diensten te blijven verbeteren, zodat ik jou nog beter kan helpen bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen.

Acupunctuur Eindhoven & Best

Paleo blueprint e-book afvallen

The Paleo blueprint?

Dit  e-book bevat de volgende onderwerpen:

 • Wat is het Paleo dieet.
 • Voordelen Paleo dieet
 • Basis principes van voeding
 • Welke voeding te eten
 • Welke voeding te vermijden
 • Tips.
 • Paleo vriendelijke desserts