;

Shiatsu Stoelmassage

Alleen in locatie Best

Afspraak maken


Shiatsu Stoelmassage

De Shiatsu stoelmassage is een vorm van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Shiatsu (acupressuur ook wel drukpuntmassage genoemd).  Rug, nek, schouders, armen en hoofd worden los gemasseerd tijdens deze stoelmassage. Het doel is dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam zich weer kan herstellen. Stoelmassage stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof wordt bevorderd, terwijl tegelijkertijd de afvalstoffen in het lichaam beter worden afgevoerd. Ook het immuunsysteem krijgt een boost. Een korte stoelmassage ontspant en geeft nieuwe energie. Stoelmassage heeft ook een preventieve werking om klachten te voorkomen. Beter klachten voorkomen dan genezen. 

Deze massage kan worden gegeven met kleding aan terwijl je voorover leunt in een comfortabele stoel speciaal voor het geven van stoelmassages.

Wij hebben Wendy in onze super drukke december maand bij ons op kantoor gehad voor stoelmassages. Wendy is erg fijn in de communicatie en is super rustig, wat voor een drukke organisatie fijn is. De collega's waren ontzettend tevreden over de stoelmassages en hebben van zeer veel ontspanning kunnen genieten. Daarom zouden wij Wendy absoluut aanraden voor andere mensen prive of op de werkvloer!

Joline

Tijdsduur: 30 min

Afspraak 

Wanneer je een afspraak wilt maken vul dan het contact formulier hier onder in of bel /app naar

06-44694606