;

Shirodhara massage 

Alleen in locatie Best

Afspraak maken


Shirodhara massage

Shirodhara is een Ayurveda behandeling van het hoofd, waarbij gedurende 30 minuten een straal warme olie op uw voorhoofd wordt gegoten. Voor aanvang van de Shirodhara vindt een ontspannende lichaams- en hoofdmassage plaats van 45 minuten.

De behandeling heeft een zeer kalmerend effect op de geest en de zintuigen en geeft een sensatie van diepe rust en een verstilde geest. Ook stimuleert de Shirodhara de afscheiding van Serotonine. Dit hormoon geeft ons een kalm en weldadig gevoel en bevorderd de aanmaak van Melatonine (slaaphormoon).

Het is de ultieme anti-stress behandeling. Voor mannen en vrouwen.

Zeer aanbevolen bij:
Stress en spanning, angst & woede, rusteloosheid, vastzitten van emoties, concentratie problemen, liefdesverdriet, slaapproblemen, futloosheid, geheugenzwakte, vroegtijdig grijs worden, hoofdpijn & migraine, hyperactiviteit & ADHD, depressie & stemmingsstoornissen, nerveuze aandoeningen, mentale stress & vermoeidheid, burn out, ziekte van alzheimer, ziekte van parkinson, hormonale stoornissen en ontwikkelen van intuïtie.

Ik heb verschillende keren de ayurveda Shirodhara massage onder gaan. Daardoor ben ik rustiger geworden, kan ik beter slapen dan voorheen en mijn intuitieve ontwikkeling is er beter door geworden. Ik heb minder last van stress en vermoeidheidsverschijnselen. Ik kan deze massage vorm heel goed aanbevelen. 

tot gauw, Groetjes John

John

Tijdsduur: 1,5 uur

Afspraak maken

 Wanneer je een afspraak wilt maken vul dan het contact formulier hier onder in of bel / app naar 06-44694606