;
Eindhoven massage de luxe

Massage de Luxe

Dit is echt een aanrader !

Alleen in locatie Best

Afspraak maken


Massage de Luxe

Tijdens deze door mij zelf ontwikkelde massage de luxe worden er diverse massagetechnieken uit verschillende therapeutische massagevormen gecombineerd. Deze massage heb ik ontwikkeld om de algemene klacht van gespannenheid en gestresstheid op te kunnen lossen. 

De basis is een goede wat stevigere lichaamsmassage waarbij goed op de spieren wordt gemasseerd en afgewisseld wordt met zachtere massagetechnieken. 

Tijdens deze massage worden tevens de buik en borstspier mee gemasseerd (indien gewenst) wat in India gebruikelijk is.

Veel van mijn klanten zeggen dit is een goede 2 in 1 massage, namelijk een therapeutisch werking en heel ontspannend.

Indien gewenst kunnen er een paar naalden geprikt worden op acupunctuur punten op de voet en hand om het effect van de massage te versterken. De naaldjes blijven 20 min zitten (= tijdens de massage)

Dit is echt een aanrader!!!

Vanmorgen bij jou geweest voor Massage de Luxe. Nou je maakt de naam waar. Wat een heerlijk massage. Echt gewoon super. Zit er nog gewoon van na te genieten en ik kan deze echt iedereen aanraden. Ik heb in het verleden al op verschillende plaatsen massage gehad, maar deze overtreft alles en iedereen. Je komt herboren weer buiten. Daarbij is Wendy een hele gewone super spontane meid met echt GOUDEN handen!!! Echt een aanrader voor iedereen. Mij zie je in ieder geval zeer snel weer terug!!

Erik

Tijdsduur massage: 1,5 uur of 45 min

Bij de 45 min massage wordt alleen de achterkant gemasseerd. Rug, hoofd, benen. 

De 45 min massage is de helft van de 1,5 u massage de luxe.

Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken vul dan het contact formulier hier onder in of bel/app naar 06-44694606