;

Acupunctuur intake incl meridianen bodyscan 

Inclusief vrijblijvend voedingssupplementen advies.

Body scan

Meten = weten

Bij je eerste acupunctuur behandeling vindt er een uitgebreid intake gesprek plaats  Ik kijk ook als orthomoleculair therapeut naar je klachten. We bespreken je klachten en je wensen. Ook kijk ik bij veel klachten naar je voeding, voedingspatroon en levensstijl. Je pols wordt gevoeld en je tong bekeken. Dit geeft mij extra informatie.  Bij Acupunctuur Eindhoven & Best wordt er nog een extra middel ingezet en dat is apparatuur, een scan,  die de energie van je meridianen meet en dit vertaald naar de Chinese geneeskunde dmv grafieken en tabellen, zodat de blokkades ook voor jou te zien zijn. Dit wordt als extra middel ingezet om de diagnose scherper te stellen en de intake te controleren. Hoe beter de diagnose en behandelplan, hoe beter de behandeling en het eindresultaat

Acugraph meridianenscan uitleg

Het rapport van de Acugraph meridianenscan ontvangt je per mail zodat je alles rustig kunt nalezen. 

De scan maakt onderdeel uit van het consult en er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

De behandeling kan bestaan uit 1 of meer behandelvormen

(zoals acupunctuur, moxa, cupping, guasha, orthomoleculaire therapie, massage) tegelijkertijd of achtereenvolgend.

Er kunnen ook voedings-, voedingssupplementen en leefadviezen geadviseerd worden.

Het eerste consult duurt ongeveer 75 min (max 90 min) en in deze tijd wordt er ook meteen behandeld.

Tijdens de acupunctuurbehandeling lig je ontspannen op een luxe behandeltafel. Soms is het nodig wat kleding uit te doen, ik bedek je dan met een handdoek. De meesten ervaren een acupunctuurbehandeling als erg ontspannend.

Na de eerste keer bij Wendy te zijn geweest voor een acupunctuur behandeling, had ik al gelijk een positief gevoel. Wendy neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk en goed uit. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen bij Acupunctuur Eindhoven & Best gehad en ben ik van mijn klachten af. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en heb veel meer energie. Ik adviseer zeker mensen om naar Wendy te gaan.

Marrit

Het aantal behandelingen dat nodig is is afhankelijk van je ziekteduur. Van een acute aandoening kan je snel genezen, bij een chronische aandoening heb je vaak meerdere behandelingen nodig.

Meestal start ik met een wekelijkse behandeling voor 3 weken om dan te evalueren en meer tijd tussen de afspraken te laten.

Dit bepalen we uiteraard samen en hangt af van je klachten.

Vervolg behandeling acupunctuur

Ook de vervolgbehandelingen (van 45 min tot  een uur)  beginnen steeds met een kort gesprek, 

we bespreken hoe je de vorige behandeling hebt ervaren en hoe het nu met je gaat.

Ook voel ik je pols en het bekijk je tong. Op deze manier kan elke behandeling afgestemd worden op de gesteldheid van jou lichaam op dat moment.
Afspraak maken


Acupuncturist in Eindhoven

Connect with the power and wonder within 

Lichaam, ziel en geest in balans

Wat anderen zeggen

Marrit

"Ik had al gelijk een positief gevoel bij Wendy. Ze neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk en goed uit. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen bij Acupunctuur Eindhoven & Best gehad en ben ik van mijn klachten af. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en heb veel meer energie."

Katja

"Super tevreden over het resultaat van de acupunctuur behandeling."

Suzanne

"Na aanraden van een kennis waarbij de baby was gedraaid dmv moxa therapie bij Wendy ook een afspraak gemaakt bij Acupunctuur Eindhoven & Best"

Robert

"Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend. ..."

Acupunctuur intake tarief

Intake

60 min

Zonder meridianen bodyscan

€ 90,00

Intake 

circa 75 min

Inclusief onderzoek,

meridianen bodyscan,

behandeling.


60 tot 90 min (gemiddeld 75 min)

€ 98,-
€ 87,50

Actie

tarief

Vergoeding zorgverzekering

Alle behandelingen van Acupunctuur Eindhoven & Best (met uitzondering van de anti aging acupunctuur) worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent (voor alternatieve geneeswijzen).

Uw eigen risico wordt niet aangesproken. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Wanneer je van je klachten af wilt maak dan een afspraak

   Bel 06-44694606 of vul het contactformulier in   

Contact formulier