;

Acupunctuur  soorten

Acupunctuur behandelingen met of zonder naalden mogelijk

Acupunctuur met en zonder naalden

Hier onder lees je eerst de behandelingen met naalden daarna volgen de behandelingen zonder naalden. Wil je meteen naar de behandelingen zonder naalden druk dan op de groene button hieronder.

naar zonder naalden


Klassieke acupunctuur Eindhovn

Klassieke acupunctuur 

Klassieke acupunctuur is een methode om ontstane disbalansen in het lichaam te herstellen. De energie doorstroming in het lichaam wordt hersteld.

Er worden bij acupunctuur zeer dunne steriele naalden in acupunctuurpunten geplaatst op energiebanen, meridianen genoemd, in het lichaam.


Oor acupunctuur Eindhoven & Best

Oor acupunctuur 

Op de oorschelp vindt men een projectie van het hele lichaam.  Er zitten ongeveer 360 reflexzones op de oorschelp. Ieder orgaan of gewricht staat in verbinding met een of meer reflexzones in de oorschelp. Oor acupunctuur kan ingezet worden bij veel klachten en is bijzonder effectief gebleken bij het verminderen van pijnklachten.

Marrit

Echt aan te raden

Na de eerste keer bij Wendy te zijn geweest voor een acupunctuur behandeling, had ik al gelijk een positief gevoel. Wendy neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk en goed uit. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen bij Acupunctuur Eindhoven & Best gehad en ben ik van mijn klachten af. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en heb veel meer energie. Ik adviseer zeker mensen om naar Wendy te gaan.

cosmetische acupunctuur Eindhoven en anti aging

Cosmetische acupunctuur

In het oude China hielden de dokters de huid van keizerinnen en hofdames jong door acupunctuur. Nu is deze techniek herontdekt door bekende personen om op effectieve en gezonde manier rimpels en huidaandoeningen te bestrijden

Dry needling Eindhoven en Best

Dry-needling

Dry needling werkt op specifieke punten in de spieren nl de triggerpoints. In de Chinese geneeskunde heten deze triggerpoints “Ashi” punten. Een triggerpoint is een lokale knoop in een spier. Hierdoor kan de gehele spier strak en pijnlijk aanvoelen. Zelfs buiten de spier kan pijn gevoeld worden.

Een afspraak maken bij Acupunctuur Eindhoven & Best

Een afspraak maken voor een massage of acupunctuur in Eindhoven of Best gaat makkelijk.

Vul het contactformulier in of bel 06-44694606.

welke klachten

Goed om te weten

Acupunctuur zonder naalden

Hieronder staan de behandelingen zonder naalden vermeld.

Shiatsu / acupressuur Eindhoven & Best

acupressuur / shiatsu

Acupressuur komt uit de Chinese Geneeskunde. Acupressuur wordt ook wel shiatsu genoemd. Acupressuur is één van de technieken binnen de acupunctuur. Bij acupressuur wordt zachte druk met handen en duimen uitgeoefend op en rond acupunctuurpunten. Ipv naalden te plaatsen kunnen de acupunctuurpunten worden gemasseerd.

Moxa therapie Eindhoven & Best

Moxa therapie

Moxa-therapie is een onderdeel van Traditionele Chinese Geneeskunde en acupunctuur. Het is een weldadige therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van moxa kruid, ook wel bijvoetkruid genoemd. Moxa kruid wordt binnen de Chinese Geneeskunde zeer gewaardeerd vanwege zijn stimulerende, verzachtende en verwarmende werking. 

Robert

10 van uitmuntend

Je hebt uitstraling, vriendelijk, klantgericht, verstaat je vak. Al met al een beoordeling met cijfer 10 van uitmuntend.

Cupping Eindhoven & Best

Cupping

Cupping is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed, en de lichaamsvloeistoffen. Cupping heeft een enorme dieptewerking, doordat speciale glazen bokaaltjes vacuüm op de huid worden aangebracht.

Guasha Eindhoven & Best

Guasha

Guasha is een schraaptechniek afkomstig uit de Chinese Geneeskunde met als doel klachten en/of ziekten uit het lichaam te schrapen.

Burn out herstellen met acupunctuur

Gratis e-book stress en burn-out herkennen

Kado bon

Leuk om te geven, leuk om te ontvangen.

Relax massage Eindhoven & Best

massage Eindhoven

Ben je op zoek naar een effectieve behandelwijze voor je klachten of ter verhoging 

Wat anderen zeggen

"Na aanraden van een kennis waarbij de baby was gedraaid dmv moxa therapie bij Wendy ook een afspraak gemaakt bij Beste Acupunctuur Eindhoven. Bij mij is de baby in stuitlig ook met moxa gedraaid. Dank je wel wendy¨

Susanne

"Na de eerste keer bij Wendy te zijn geweest voor een acupunctuur behandeling, had ik al gelijk een positief gevoel. Wendy neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk en goed uit. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen bij wendy gehad en ben ik van mijn klachten af. Daarnaast zit ik lekkerder in mijn vel en heb veel meer energie. Ik adviseer zeker mensen om naar Wendy te gaan."

Marrit

"Ze neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De massage zelf is geweldig."

Wilma

Afspraak maken bij acupunctuur Eindhoven & Best

Een afspraak maken voor een massage 

Vul het contactformulier in of bel 06-44694606.