;

Meer weten over de oorzaken van lage rugpijn

Als je veel lage rugpijn ervaart, zou je uiteindelijk in de war kunnen raken over waarom dit überhaupt gebeurt. U kunt zelfs uw arts raadplegen en zich afvragen of u artritis, uitpuilende schijven of zelfs de meest gevreesde ziekte van allemaal heeft, kanker. Dit zijn vragen die constant in je opkomen bij pijn in je onderrug, vooral als je geen idee hebt waardoor dit komt. Als er één zekerheid is, is het dat veel artsen vaak zullen suggereren dat je een MRI of röntgenfoto moet maken. Wat het gewone volk zich echter niet realiseert, vereisen slechts enkele van deze situaties iets ernstigers wat betreft behandelingen, zoals chemotherapie of zelfs chirurgie. Dat komt doordat de meeste oorzaken van lage rugpijn gewoon verergerde incidenten zijn van niet-ernstige aandoeningen die al lang aanhouden.

Dit betekent in feite dat u in de meeste gevallen een recept van uw arts kunt krijgen voor de juiste behandeling. In werkelijkheid is alles wat nodig is, gewoon wat gepaste rust van al het zware werk dat u in huis of op het werk doet. Hoewel uw arts misschien voldoende kennis over deze kwestie heeft, betekent dat niet dat u altijd op hen zult vertrouwen, aangezien ze ook andere patiënten hebben om op te letten. U zult met uw eigen onderzoek naar lage rugpijn moeten komen om een beter begrip van uw toestand te krijgen. In feite zul je uiteindelijk ontdekken dat veel van de spieren die bijdragen aan dat scherpe en stekende gevoel dat je in je onderrug voelt, zich daar niet in de eerste plaats bevinden. Anderen zouden zelfs tot de conclusie kunnen komen dat het je buikspieren zijn die je zoveel lijden bezorgen, maar zelfs dat is niet helemaal juist.

Voor het grootste deel zijn het de spieren in je been, heup en inwendig bekken die een groot effect hebben op het gevoel en het functioneren van je rug. Er zijn ook een reeks andere combinaties van verschillende spiergroepen die een soort domino-effect op je lichaam kunnen hebben, waardoor ze bijdragen aan de pijn in je rug en veel verwarring van je kant veroorzaken over de echte oorzaak hiervan. Maak er dus een punt van om uw arts te raadplegen en doe ook wat van uw eigen onderzoek naar de oorzaken van lage rugpijn, zodat u een beter perspectief op de dingen kunt krijgen, zodat u kunt voorkomen dat terugkerende pijn ooit terugkeert naar uw lichaam. .

Reactie plaatsen